Közúti balesetek Csíkszeredában és Székelyudvarhelyen

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Közlekedési baleset Csíkszeredában

Június 28-án 09:00 óra körül értesítették a csíkszeredai rendőrséget egy közúti balesetről, amelyben egy kerékpáros megsérült.

Az első vizsgálatok kiderítették, hogy egy 63 éves csíkszeredai férfi vezetett egy személygépkocsit, és irányváltoztatáskor elütött egy 50 éves nőt, aki kerékpárral haladt át az úton a kerékpársávon. Mindkét közlekedőnél alkoholtesztet végeztek, és az eredmény negatív lett.

A rendőrök még vizsgálják az esetet gondatlanságból elkövetett testi sértés vétsége miatt.

Közúti baleset Székelyudvarhelyen

Idén június 28-án 09:30 körül a székelyudvarhelyi rendőrséget a 112-es számon keresztül értesítették egy személy sérülésével járó közúti balesetről.

A nyomozást követően a rendőrök megállapították, hogy egy 64 éves helyi férfi vezette azt a gépkocsit, amellyel egy gyalogátkelőhelyen elütött egy 77 éves székelyudvarhelyi nőt, aki éppen az úttesten kelt át. A nőt kórházba szállították orvosi ellátásra. A sofőrt alkoholszondával ellenőrizték, az eredmény negatív lett.

A rendőrök még vizsgálják az esetet gondatlanságból elkövetett testi sértés vétsége miatt.

  • a Hargita megyei rendőrség által szolgáltatott információ

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy