Acoperișul unui bloc din Miercurea Ciuc, cuprins de flăcări

0

Articol disponibil în: Română

Acoperișul unui bloc din Miercurea Ciuc a fost cuprins de flăcări luni după-amiază.

Purtătorul de cuvânt al ISU Harghita informează că au intervenit trei echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

Incendiul s-a manifestat la acoperișul blocului, pe o suprafață de cca. 2 mp, existând pericol de propagare la întregul acoperiș.

Din fericire, incendiul a fost lichidat în scurt timp.

„Focul pe care ați putut vedea a fost cauzat de un fulger, care a lovit acoperișul căminului administrat de Fundația Sf. Francisc aflat pe Aleea Copiilor. Pompierii au interveni prompt, au stins focul, fiind afectați 2-3 mp din acoperiș, acum se pun deja la loc țiglele (…) S-a intervenit prompt, atât angajații fundației, care au anunțat incendiul, cât și pompierii. Viața merge mai departe în siguranță, se poate continua activitatea în cămin (…) Toată lumea este bine, în siguranță, focul este stins, se poate continua activitatea zilnică. Nu sunt pagube, în aceste minute se pun la loc țiglele. ” a transmis primarul Korodi Attila pe pagina sa de Facebook.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy