Acțiune a polițiștilor rutieri harghiteni – permise reținute și amenzi de peste 125.000 de lei

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Polițiștii rutieri au acționat în acest weekend pentru a îmbunătăți siguranța rutieră și a asigura respectarea regulilor de circulație pe drumurile din județ.
Echipaje din cadrul I.P.J. Harghita – Serviciul Rutier, Biroul Rutier al Poliției Miercurea Ciuc, Formațiunea Rutieră din cadrul Poliției Băile Tușnad și Poliției Bălan, precum și din cadrul Poliției municipiului Gheorgheni au intervenit pentru prevenirea incidentelor rutiere pe DN 12.
În total, în timpul acestei acțiuni, au fost aplicate 193 de sancțiuni contravenționale, focalizându-se asupra încălcărilor regimului legal de viteză, un factor major în producerea accidentelor rutiere. Polițiștii au luat măsuri și pentru a preveni conducerea sub influența alcoolului sau a substanțelor psihoactive, efectuând teste cu aparatele etilotest și drugtest.
Pe lângă sancțiunile contravenționale, polițiștii au reținut un total de 14 permise de conducere și 4 certificate de înmatriculare. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a depășit suma de 125.000 de lei.
”, a informat IPJ Harghita.

Conform sursei citate, în timpul acțiunii, au fost verificate aproape 250 de autovehicule, fiind verificate documentele și fiind testate peste 200 de persoane pentru alcool, în vederea creșterii siguranței rutiere și reducerii riscului de accidente în județul Harghita.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy