Acțiune comună a serviciilor Poliției Rutiere Harghita și Mureș: 20 de permise reținute, amenzi de peste 128.000 de lei

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 14 aprilie a.c., între orele 10:00 și 14:00, Serviciile Poliției Rutiere Harghita și Mureș au acționat în comun, desfășurând o acțiune coordonată pe DN13A și DNE 578, în vederea asigurării siguranței rutiere și respectării regulilor de circulație, având ca obiectiv principal creșterea gradului de disciplină în trafic și reducerea riscului de accidente.

Peste 200 de sancțiuni au fost aplicate de către polițiștii rutieri pentru neregulile constatate, cu o frecvență semnificativă în ceea ce privește încălcările limitelor legale de viteză. De asemenea, polițiștii au reținut 20 de permise de conducere și 7 certificate de înmatriculare pentru abaterile constatate. Valoarea totală a sancțiunilor aplicate a depășit 128.000 de lei. Astfel de acțiuni de control și monitorizare a traficului vor continua să fie desfășurate în mod regulat de către polițiștii rutieri, în vederea prevenirii accidentelor și asigurării unui mediu rutier sigur pentru toți participanții la trafic.

Sursa: IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy