Activități de pregătire la Brigada 61 Vânători de Munte „General Virgil BĂDULESCU”

0

Articol disponibil în: Română

În perioada 17-24 septembrie Comandamentul Brigăzii 61 Vânători de Munte „General Virgil BĂDULESCU” a organizat și condus, în poligonul de instruire „Bogata”, exercițiul de comandament cu trupe în teren „OLT-19”.

Una din etapele importante ale exercițiului a constituit-o desfășurarea unui exercițiu tactic cu trupe în teren de către o grupare de forțe constituită din structuri aparținând marii unități (Batalionul 17 Vânători de Munte „Dragoș Vodă”, Batalionul 22 Vânători de Munte „Cireșoaia”, Batalionul 24 Vânători de Munte „General Gheorghe Avramescu” și Batalionul 385 Artilerie „Iancu de Hunedoara”).

Obiectivul principal urmărit a fost perfecționarea pregătirii comandamentului în planificarea și conducerea acțiunilor militare în teren și evaluarea forțelor.

Alături de structurile din cadrul brigăzii, la desfășurarea în foarte bune condiții a exercițiului, un aport important l-a constituit și participarea Batalionului 811 Infanterie „Dragonii Transilvani” care, în scenariul exercițiului, a jucat rolul adversarului.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy