Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Adăpostul din Gheorgheni are o uriașă nevoie de ajutor

Adăpostul din Gheorgheni, de care se îngrijește Gabriella Szabo, are o uriașă nevoie de ajutor din partea iubitorilor de animale (voluntariat, obiecte pentru folosul muncii, hrană, medicamente,  etc.), se arată într-o postare de pe grupul Protecția Animalelor Harghita.

Cine consideră că poate sacrifica un strop din timpul său și are un strop de compasiune pentru patrupedele din adăpost, este rugat să o contactacteze pe Gabriella.

Cei interesați de soarta animăluțelor, pot merge personal la adăpost, pentru a vedea cum arată, cum sunt hrănite, dacă sunt curate, sănătoase și  jucăușe. Iar pentru persoanele care își doresc să ajute, dar nu pot merge personal la adăpost, atașez contul bancar al asociației, în care pot face donații: 

Gabriella Szabo: AS PT OCROTIREA ANIMALELOR DIN GHEORGHENI RO76RZBR0000060019226753

P.S. Se oferă spre adopție căței (juniori, adulți), de talie mică, medie, mare.
Un comentariu la “Adăpostul din Gheorgheni are o uriașă nevoie de ajutor

  1. B Laszlo9

    Asdorii sa aflu persoana care raspunde de animalute,pentruca la numarul de telefon afisat doamna Jacab nu raspunde. Avem un catelus femeie apr doi anii si vrem sa aduceti jos la adapostul orasului ,nu e deparete,de adapost.multumesc,Laci.

    Raspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *