Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Rezultatele Bursei generale a locurilor de muncă vacante – 12 aprilie 2019

La Bursa generală a locurilor de muncă vacante , desfășurată simultan la Miercurea-Ciuc, Odorheiu Secuiesc și Gheorgheni, la 12 aprilie 2019, au participat 930 de persoane în căutarea unui loc de muncă și 55 de angajatori, care au oferit 468 locuri de muncă, potrivit datelor furnizate de AJOFM Harghita.

Din cele 468 locuri de muncă 131 au oferit angajatorii din Miercurea-Ciuc, 295 angajatorii din Odorheiu Secuiesc și 42 de locuri de muncă, cei din Gheorgheni.

Locurile de muncă oferite au fost în meserii diverse : operator confecționer (în număr mare la Odorheiu Secuiesc), lucrător comercial, vânzător, lăcătuș mecanic, frezor, electrician, instalator, zidar, dulgher, operator la mașini în industria alimentară, ospătar, bucătar, menajeră, contabil, operator calculator.

Pentru persoanele cu studii superioare oferta a fost în meseriile: inginer mecanic, referent marketing și expert de forță de muncă și șomaj.

Persoanele în căutarea unui loc de muncă au fost în număr de 290 la Miercurea Ciuc, 360 la Odorheiu Secuiesc și 280 la Gheorgheni.

Din totalul participanților, angajatorii au selectat, pentru un interviu suplimentar sau pentru probă de lucru, 331 de persoane (98 la M-Ciuc, 111 la Odorheiu Secuiesc, 122 la Gheorgheni).

În premieră absolută, la această bursă a fost folosit Sistemul electronic de mediere a muncii, nou creat, cu ajutorul căruia, în preziua bursei, au fost generate 479 de repartiții pe locurile de muncă anunțate, pentru 309 persoane în căutarea unui loc de muncă, invitate la bursă. Unele persoane au primit mai multe repartiți, având calificări potrivite pentru mai multe meserii oferite.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *