Adevărul despre cimitirul din Valea Uzului nu-i deținut de CJ Harghita. Primarul din Dărmănești Bacău vine cu o declarație

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Situația tensionată dintre autoritățile județului Harghita și autoritățile județului Bacău în privința cimitirului de la Valea Uzului nu și-a găsit încă rezolvarea.

Foto: realitateadebacau.net

Săptămâna trecută am publicat un articol cu punctul de vedere al Consiliului Județean Harghita care poate fi consultat aici, unde Borboly Csaba îndemna ”Să vorbim deschis despre situația din Valea Uzului!”. De asemenea, pe Ziar Harghita a mai fost publicat un articol pe aceeași temă, dintr-o altă perspectivă, ce poate fi citit aici.

Însă, pentru echilibru și pentru o imagine de ansamblu a problemei ivite între cele două teritorii administrative, este absolut necesar și punctul de vedere al celeilalte părți implicate.

Așadar, am încercat să iau legătura astăzi cu primarul orașului Dărmănești din județul Bacău, pentru a oferi un punct de vedere oficial. Pentru că edilul Constantin Toma, nu se afla în instituție – fiind plecat tocmai pentru rezolvarea situației din Valea Uzului – a rămas ca mâine să-l contactez din nou.

Voi reveni.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy