Admitere la UBB Extensia Universitară Gheorgheni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Dacă printre pasiunile tale se numără geografia și turismul, ești așteptat la admitere!

În perioada 15-20 iulie au loc înscrieri la Extensia Universitară Gheorgheni. Aici studenții se pregătesc să devină agenți de turism, consultanți în turism, ghizi de turism, recepționeri, animatori în turism, manageri în turism sau cercetători.

Ce oferă Extensia Universitară Gheorgheni?

Instituția promite o ambianță plăcută pentru studiu, se bucură de renumele unei universități de prestigiu, un corp profesoral dinamic și competent, oferă educație competitivă, în profesii solicitate pe piața muncii, aplicații de specialitate în țară și străinătate și schimb de experiențe între studenți.

Pentru mai multe informații, contactați Extensia Universitară Gheorgheni telefonic, pe e-mail sau pe Facebook messenger.
În acest interval, la sediul instituției din Parcul Dendrologic Grădina Csiky din Gheorgheni va funcționa un punct de informare.

Numărul de locuri disponibile se poate consulta accesând link-ul de mai jos. Tot acolo se găsește Formularul de înscriere și alte câteva date suplimentare.

Accesați –  https://gheorgheni.extensii.ubbcluj.ro/ro/admitere/

FB – https://www.facebook.com/ExtensiaUniversitaraUBBGheorgheni

Cosmina M. Oltean

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy