Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Află ce înseamnă să fii salvator de la pompierii din cadrul ISU Harghita

Luni seara, 7 ianuarie a.c., plt.maj. Coșarcă Constantin, împreună cu conducătorul auto Blaga Mugurel, din cadrul ISU Harghita, se întorceau dintr-o misiune din București, spre Miercurea-Ciuc. În apropierea stațiunii Băile Tușnad, pe DE 578, au observat o basculantă, răsturnată în șanțul din partea stângă a drumului, a cărei cabină a fost cuprinsă de flăcări. Dovedind prezență de spirit, au oprit și după ce s-au asigurat că șoferul și fiul acestuia nu au fost surprinși de incendiu în interiorul cabinei, au intervenit, în cooperare cu pompierii voluntari de la SVSU Băile Tușnad, pentru stingerea incendiului.

Ei au demonstrat, încă o dată, faptul că indiferent dacă se află în timpul programului de lucru sau în afara acestuia, pompierii intervin fără să contenească pentru a ajuta semenii aflați în situaţii de urgenţă limită.
Dorim să le mulțumim colegilor noștri pentru prezența de spirit și inițiativa lăudabilă! 
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.