Ai o mulțime de aplicații pe telefon, dar de aplicația Stailer ai auzit? Descoperă cum te ajută

0

Articol disponibil în: Română

 

Mereu suntem în căutare de tehnologii și aplicații care să ne ușureze viața cotidiană sau care să ne aducă un boost de serotonină. Adevărul este că acum găsești câte-n lună și-n stele pe internet. Una dintre aplicațiile care n-ar trebui să îți lipsească de pe telefon este Stailer.

Ce este Stailer? Află mai jos tot ce te interesează și cum te ajută. În plus este 100% gratuit, deci, ce ai de pierdut?

Stailer – acces mai rapid către programări la saloane de înfrumusețare

Stailer a devenit una din principalele metode prin care oamenii se programează la saloanele de beauty. Zilnic ne dezicem de metode greoaie de a rezolva lucruri, așa că de ce să nu facem asta și în cazul programărilor la saloane? Aplicația este disponibilă pe Google Play, App Store și App Gallery. Pași și beneficii:

  • Descarci aplicatia Stailer.
  • Creezi un cont în mai puțin de 1 minut sau te conectezi cu contul de Facebook. Totul este gratuit.
  • Începi căutarea. Ai disponibile 33 de orașe și peste 1000 de saloane înscrise. Selectezi orașul din care ești, genul tău, serviciul dorit, data și ora.
  • Îți mărești astfel șansele de a găsi un salon care să se plieze pe timpul tău, nu invers.
  • Economisești timp și energie, în special fiindcă nu mai ești nevoit să suni la saloane.
  • În mediul online de programări totul este mai ușor și ai toate informațiile disponibile la fiecare salon afișat. Poți vizualiza prețuri, poze cu alte lucrări, poze ale salonului, locațiile lor și recenzii lăsate de alți utilizatori Stailer, 100% reale. Astfel, ai o mai mare siguranță că vei face alegerea corectă.
  • După ce te-ai hotărât pe mâna cărui stilist te lași, rezervi locul și te poți bucura de timpul economisit. Ai în agenda ta toate informațiile despre programare.
  • Dacă a intervenit ceva și nu mai poți ajunge anulezi la fel de simplu online, fără să ți se perceapă vreo taxă.

Vrei o schimbare, dar nu știi exact ce? Descoperă catalogul cu inspirație

Uneori simțim că ne-am cam plictisit ba de culoarea sau tunsoarea părului, ba de aceeași nuanță a unghiilor, ba de aceeași frizură și aranjat al bărbii. O schimbare a înfățișării noastre aduce beneficii psihicului și stării noastre.

Cât de bine te simți când ai unghii cu gel proaspăt construite, cu un model unic, fiind ca niște bijuterii pe mâinile tale? Simți că poți cuceri lumea când ai o nouă manichiură. La fel de bine te simți când scapi din greutatea părului mort și prăjit de atâta timp, când este strălucitor, are o culoare fresh și te înfrumusețează parcă de 1000 de ori mai tare. Serios că scapi de o greutate de pe umeri și parcă nici capul nu te mai doare.

Așa că dacă nu știi exact ce ți-ai dori, te ajută Stailer. Intri în catalogul de inspirație, selectezi orașul, genul și serviciul, respectiv cam ce îmbunătățire ai vrea să faci la aspectul tău, iar apoi îți sunt oferite poze din saloanele din oraș cu alți clienți. Când ajungi la salon și îi arăți stilistului o poză de pe internet zicând “Asta vreau!”, așa este în cazul acesta. Rezervi locul la poza care ți-a captat atenția și te prezinți la salon când ai stabilit.

Descoperă și tu lumea Stailer și digitalizează-ți programările!

Contact:

[email protected]

 

 

 

 

 

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy