Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Alertă maximă în rândul polițiștilor: doi fraţi de 8 şi 12 ani au dispărut de la Centrul de Plasament Bilbor

Alertă maximă şi mobilizare exemplară a poliţiştilor, jandarmilor şi voluntarilor, pentru găsirea a doi fraţi de 8 şi 12 ani, care au plecat la biserică în comuna Bilbor şi au ajuns în municipiul Topliţa

La data de 09.06.2019, la ora 13:41, Poliția Municipiului Toplița a fost sesizată despre faptul că, de la Centrul de Plasament Bilbor au dispărut doi minori, în vârstă de 8 şi 12 ani.

Din primele verificări efectuate rezultă că, după ce minorii în cauză au fost învoiți să meargă la biserică, aceştia au fost văzuţi de un localnic la ieşire din comună, situaţie în care angajaţii Centrului au alertat Poliţia.

Pentru identificarea celor doi fraţi au fost mobilizate efective de poliţişti şi jandarmi, dar şi membrii unui Club Off-road, care au acţionat organizat, pe traseele de deplasare din zonă şi în locurile identificate ca posibile destinaţii pentru copiii în cauză.

Astfel, în jurul orei 17:00, aceştia au fost găsiţi pe strada Călimănel din municipiul Topliţa, nevătămaţi, fiind încredinţaţi reprezentantei Centrului de Plasament.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.