Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Sancţiuni de peste 275.000 de lei aplicate de poliţiştii harghiteni, pe raza întregului judeţ

Sancţiuni de peste 275.000 de lei aplicate de poliţiştii harghiteni, în urma acţiunilor pe linie economică, desfăşurate la sfârşitul săptămânii.

În cele 2 zile de week-end şi sărbătoare, tocmai pentru petrecerea în condiţii de normalitate şi legalitate a acestui eveniment creştinesc, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita au fost organizate ample acţiuni de prevenire şi combatere a ilegalităţilor pe linia criminalităţii economice, pe raza întregului judeţ.

La aceste activităţi au participat 23 de polițiști, specialişti în domeniu, care au efectuat 65 de controale ale unor societăţi comerciale de profil.

Astfel, în urma neregulilor constatate, poliţiştii au aplicat 81 de sancţiuni contravenţionale, în cuantum total de 276.000 de lei.

Totodată, au fost confiscate sume de bani nejustificate şi diferite bunuri, respectiv 4.875 de lei, circa 30 de litri de băuturi alcoolice, aproape 70 de kilograme de produse alimentare, precum şi produse nealimentare, printre care jucării şi articole vestimentare, dar şi arme albe, în valoare totală de peste 18.112 lei.

De asemenea, în două cazuri poliţiştii au constatat că sunt întrunite elementele constitutive ale unor infracţiuni din sfera evaziunii fiscale, sens în care sunt continuate cercetările, iar la finalizare urmează să fie propuse soluţii legale prin unităţile de Parchet competente.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.