Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Ambulatoriu de obstetrică-ginecologie în cadrul cabinetului de planning familial

Foto: Freepik

 

În cadrul cabinetului de planning familial al Spitalului Județean de Urgență Miercurea Ciuc și-a început activitatea ambulatoriul de obstetrică-ginecologie. Servicii de specialitate sunt asigurate și în Centrul de Sănătate Vlăhița.

Dr. PortikBotond, medic specialist obstetrică-ginecologie așteaptă pacienții în Miercurea Ciuc, etajul I., camera 57 al clădirii policlinicii luni între orele 14-18, marți între orele 13-20, miercuri între orele 8-15, joi între orele 8-15 și vineri între orele 8-15. În cabinet sunt oferite servicii de consultanță pentru planificare familială, consultații de obstetrică-ginecologie, controale periodice în timpul sarcinii, screening pentru cancerul de col uterin. Consultațiile sunt gratuite cu bilet de trimitere de la medicul de familie (conform indicațiilor Casei Naționale de Asigurări de Sănătate până în 30 septembrie nu este obligatoriu biletul de trimitere). În cadrul cabinetului este disponibil și Programul național de screening pentru cancerul de col uterin, toate femeile între 25 și 64 de ani pot beneficia gratuit de această posibilitate.

Pentru serviciile de obstetrică-ginecologie și screeningdin cadrul cabinetului de planningse pot obține programări prin telefon (de lunipânăvineriîntreorele 8 – 15 la numărul de telefon:0372 661 291) personal în cabinet sau pe platforma online de programare al spitalului (www.spitalmciuc.ro).

Luni între orele 9 – 12 medicul specialist de obstetrică-ginecologie oferă consultații în Centrul de Sănătate Vlăhița. Pentru aceste consultații se pot obține programări la numărul de telefon 0266 246019.

În cadrul cabinetului de planning în Miercurea Ciuc se oferă și consultații psihologice, programări pentru acest serviciu se pot obține la numărul de telefon 0758117660. Consultațiile psihologice sunt disponibile și în centrul de Sănătate Vlăhița luni, între orele 9-12, programări se pot obține la numărul de telefon 0266 246019.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.