Szülészeti-nőgyógyászati ambuláns rendelés a családtervezési rendelőben

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto: Freepik

A Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház családtervezési rendelőjében szülészet-nőgyógyászati járóbeteg rendelés vette kezdetét. Hasonló szakszolgáltatásokat nyújt a szentegyházi Egészségügyi Központ is.

Dr. Portik Botond szülész-nőgyógyász szakorvos a csíkszeredai járóbeteg rendelő (poliklinika) épületében várja a pácienseket, 57-es szoba, hétfőn 14-18, kedden 13-20, szerdán, csütörtökön és pénteken 8-15 óra között. A rendelő családtervezési tanácsadást, szülészeti-nőgyógyászati konzultációt, terhesség alatti ellenőrzést, méhnyakrákszűrési szolgáltatásokat nyújt. A vizsgálatok ingyenesek a családorvos által kiállított küldőpapírral (az Országos Egészségbiztosítási Pénztár szerint szeptember 30-ig nem kötelező a küldőpapír). A méhnyakrákszűrési szolgáltatást minden 25 és 64 év közötti nő ingyenesen igénybe veheti.

A szülészeti-nőgyógyászati vizsgálatra és a szűrésre telefonon lehet időpontot kérni a 0372 661 291-es telefonszámon (hétfőtől péntekig 8-15 óra között), vagy személyesen a rendelőben, illetve a kórház online platformján (www.spitalmciuc.ro).

Hétfőn 9-12 óra között a szülész-nőgyógyász szakorvos szentegyházi Egészségügyi Központban tart rendelést. Időpontkérés a 0266-246 019-es telefonszámon.

A csíkszeredai családtervezési rendelő pszichológiai tanácsadást is tartanak, bejelentkezni a 0758 117 660-as telefonszámon lehet. A pszichológiai konzultációra Szentegyházán is van lehetőség, minden hétfőn 9- 12 óra között, jelentkezni a 0266-246 019-es telefonszámon lehet.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy