Amenzi de 18.000 de lei aplicate și peste 10 mc de material lemnos confiscat de polițiștii harghiteni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Amenzi de 18.000 de lei aplicate și peste 10 mc de material lemnos confiscat de polițiștii harghiteni la sfârșitul săptămânii, în urma unor acțiuni pe linie silvică

În cadrul acțiunilor specifice desfășurate la sfârșitul săptămânii pe linia prevenirii și combaterii delictelor silvice, polițiștii harghiteni au constatat 3 contravenții în domeniu, pe raza localităților Sândominic, Borsec și Ciumani.

Astfel, în urma activităților specifice desfășurate, polițiștii i-au identificat pe F.I. de 33 de ani, din comuna Sândominic, K.S. de 46 de ani, din orașul Borsec și G.G. de 32 de ani, din comuna Joseni, care dețineau ori transportau cantitatea totală de peste 10 mc material lemnos, fără a deține documente legale de proveniență și transport.

În aceste condiții materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar cei în cauză au fost sancționați contravențional, conform Legii 171/2010, cu amendă în cuantum total de 18.000 de lei.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy