Șoferi beți pe drumurile din Harghita

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În cele 3 zile de weekend, polițiștii harghiteni au identificat 4 conducători auto aflați sub influența alcoolului, la Odorheiu Secuiesc, Plăieșii de Jos, Tomești și Miercurea Ciuc

În intervalul celor 3 zile de la sfârșitul săptămânii, la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita au fost organizate și executate acțiuni specifice, în vederea asigurării unui climat optim de siguranță în traficul rutier.

În urma acestor activități au fost identificați S.M. de 44 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, S.T. de 27 de ani, din comuna Plăieșii de Jos, A.L. de 27 de ani, din comuna Tomești și S.E. de 28 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, în timp ce conduceau autoturisme pe drumurile publice, având concentrații alcoolice cuprinse între 0,56 și 1,07 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pe numele celor în cauză au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere sub influența alcoolului” pentru care, la finalizarea cercetărilor, vor fi propuse soluții legale prin Parchetele de pe lângă Judecătoriile Odorheiu Secuiesc și Miercurea Ciuc.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy