Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Amplă acţiune de prevenire şi combatere a actelor ilicite de comerţ, pe raza întregului judeţ

Peste 40 de ceasuri au fost confiscate de poliţiştii harghiteni, în urma unor acţiuni de amploare desfăşurate la sfârşitul săptămânii, pe linie economică.

În cele 3 zile de la sfârşitul săptămânii, la nivelul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita, a fost organizată o amplă acţiune de prevenire şi combatere a actelor ilicite de comerţ, pe raza întregului judeţ.

În cadrul acţiunii poliţiştii au verificat 65 de autovehicule şi au efectuat 22 de controale, la tot atâtea unităţi economice, fiind constatate 2 infracţiuni economice şi 5 sancţiuni contravenţionale, cu amendă în cuantum total de 8.435 de lei.

Totodată, au fost confiscate/indisponibilizate 159 de produse de diferite tipuri, printre care 42 de ceasuri, în vederea continuării cercetărilor.

Poliţiştii vor desfăşura în continuare astfel de acţiuni, în vederea asigurării unui climat optim de legalitate în domeniu.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.