Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Atenționare meteorologică: se depune strat consistent de zăpadă și începe viscolul la munte

Vremea se schimbă din această seară! Următoarele două zile vor fi marcate de ninsori importante, strat consistent de zăpadă și viscol la munte.

În acest sens, ISU Harghita recomandă:

Urmăriți buletinele meteo;
 Informați-vă despre condițiile de trafic;
 Parcați mașinile la distanță față de copaci sau stâlpi de electricitate;
Pregătiți mașina pentru circulația în condiții de iarnă/drum alunecos;

În situația manifestării vântului puternic, vă recomandăm să rămâneți în spații închise care să asigure protecția și evitați deplasarea în zone cu panouri publicitare, copaci sau stâlpi de electricitate care ar putea fi doborâți.

Având în vedere codul galben de  ninsori importante cantitativ, depunere de strat consistent de zăpadă și viscol în zona montană, valabil în intervalul 11 februarie, ora 22:00 – 13 februarie, ora 02:00, facem apel la participanții la trafic să circule cu prudență și să respecte indicațiile Poliției Rutiere și ale reprezentanților CNAIR care intervin acolo unde este cazul.

CNAIR mai recomandă ca șoferii să adapteze viteza la condițiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru condiții de iarnă și să se informeze în prealabil cu privire la condițiile de trafic din zonele tranzitate.

Direcțiile Regionale ale CNAIR sunt pregătite să intervină acolo unde se impune cu utilajele necesare pentru a asigura circulația în condiții de siguranță. Menționăm de asemenea, că stocurile cu material antiderapant sunt complete pentru a interveni promt unde este nevoie.

opel


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *