Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

ANAF, informare privind dobânzile și penalitățile la plata taxelor

ANAF  a publicat un material informativ  cu tema “Obligaţii de plată datorate pentru neplata la termen, nedeclararea sau declararea incorectă a obligaţiilor fiscale”

 Direcţia Generală Regională a Finanţelor Publice Braşov vine în întâmpinarea contribuabililor şi îi informează asupra faptului că, Serviciul Asistenţă pentru comtribuabili din cadrul ANAF a elaborat un material informativ intitulat “Obligaţii de plată datorate pentru neplata la termen, nedeclararea sau declararea incorectă a obligaţiilor fiscale”.

Acesta fost publicat şi poate fi accesat prin intermediul website-ului www.anaf.ro, Secţiunea Asistenţă Contribuabili, Servicii oferite contribuabililor, Ghiduri curente şi alte materiale informative.

       Informaţii suplimentare pot fi obţinute:

– în scris, prin intermediul Formularului Unic de Contact aferent link-ului: https://www.anaf.ro/asistpublic/, Secţiunea Asistenţă şi îndrumare în domeniul fiscal;

–   telefonic, apelând Call Center-ul A.N.A.F la nr. 031.403.91.60.

  •    Compartiment Comunicare, Relaţii Publice şi Mass MediaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.