Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Anul acesta nu se organizează Universitatea de Vară și Tabăra Studențească Bálványos din Băile Tușnad

Foto: Ziar Harghita

Deoarece epidemia de coronavirus nu s-a terminat, iar precauția și prevenția sunt cele mai importante pentru noi toți, din 1990 încoace anul acesta pentru prima dată nu organizăm Universitatea de Vară și Tabăra Studențească Bálványos din Băile Tușnad, transmit organizatorii.

Organizatorii consideră că nu ar fi compatibil cu spiritul evenimentul dacă s-ar introduce anumite limite și un anumit cadru, așa că ediția 31 se va organiza la data obișnuită dar cu un an mai târziu.

Dacă Tabăra Studențească s-ar fi organizat în condițiile normale, deviza din acest an ar fi fost: „Există și lucruri eterne!”, divulgă organizatorii.

De aceea vă transmitem să avem grijă unii de alții, ne revedem anul viitor. Tusványos va rămâne etern în ciuda acestei pauze forțate. Vom avea de două ori mai multe de discutat anul viitor și chiar vom reprograma majoritatea spectacolelor din acest an. Prin urmare, noua dată a celei de-a 31-a ediții a Universității de Vară și Taberei Studențești Bálványos este: 20-25 iulie 2021. 

 

Ziar Harghita vă pune la dispoziție câteva imagini de la Tabăra Studențească Băile Tușnad de anul trecut:

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *