Elmarad az idén Tusványos

0

Articol disponibil în: Magyar Română

 

Foto: Ziar Harghita

Miután a koronavírus-járvány még nem ért véget és mindannyiunk számára az óvatosság, valamint a megelőzés a legfontosabb, 1990 óta idén először nem szervezzük meg Tusnádfürdőn a Bálványosi Nyári Szabadegyetemet és Diáktábort, közlik a szervezők.

A szervezők szerint nem összeegyeztethető a rendezvény szellemiségével annak bizonyos korlátok és keretek közé szorítása, ezért a 31. Tusványost a szokott időben, de egy évvel később rendezik meg.

Ha normális körülmények között megszervezték volna a tábort, annak idei mottója „Van, ami örök!” lett volna, áruják el a szervezők.

Ezért üzenjük most, hogy vigyázzunk egymásra, viszlát jövőre! Tusványos e kényszerű szünet ellenére is örök marad. A következő esztendőben kétszer annyi megbeszélni valónk lesz, sőt, az idei előadások zömét is újra betervezzük majd. A 31. Bálványosi Nyári Szabadegyetem és Diáktábor új időpontja tehát: 2021. július 20-25.

A Hargita Újság néhány képet közöl a tavalyi Tusványosról:

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy