ANUNŢ PUBLIC: Decizia etapei de încadrare din data de 31.10.2019

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ

MUNICIPIUL TOPLIŢA,  anunţă publicul interesat asupra luării deciziei de încadrare – nu se supune evaluării impactului asupra mediului – de către APM Harghita în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului din data de 31.10.2019, pentru proiectul „LUCRĂRI DE ASFALTARE STRADĂ DIN ZONA TINOV A MUNICIPIULUI TOPLIȚA, PÂNĂ LA STAȚIA DE EPURARE A APELOR UZATE”, propus a fi realizat în mun. Topliţa, str. Mesteacănului , f.n., judeţul Harghita.

Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul A.P.M. Harghita din Miercurea Ciuc, str. Márton Áron, nr. 43 în zilele lucrătoare, luni-joi între orele 08.00-16.30, vineri între orele 8,00-14,00, precum şi la următoarea adresă de internet http://apmhr.anpm.ro.

Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de 10 zile de la data publicării anunţului pe pagina de internet a autorităţii competente pentru protecţia mediului.

Fax. 0266-310041;e-mail: office@apmhr.anpm.ro

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy