Anveloparea blocurilor din Miercurea Ciuc, altă păcăleală electorală?

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Primăria Miercurea Ciuc s-a lăudat cu semnarea unui contract cu firmele locale, menționând firma Tectum Company SA pentru reabilitarea termică a încă trei blocuri de locuințe din oraș.

Primarul Korodi se declara, de asemenea, încântat că licitația a fost câștigată de antreprenori locali, fiindcă acest lucru reprezintă o garanție că lucrările vor fi executate în timp util și cu atenția cuvenită.

Din păcate, de la povestea cu firmele locale timpul a trecut și se pare că lucrările au fost subcontractate de firme care nu prea sunt locale, dar nu asta ar fi principala problemă.

Principala problemă este că cetățeni care sunt beneficiarii acestor lucrării ne-au contactat de mai multe ori să se plângă de calitatea lucrărilor și de problemele pe care le crează aceste lucrări, ca să nu mai spunem de termenele de execuție care sunt depășite de mult.

De fapt nici nu prea se putea să meargă bine, deoarece din câte am vazut noi la Tectum, principala firmă de construcții care se ocupă de aceste anvelopări, de abia a chinuit la ultimul bilanț un profit de 183.015 lei, ceea ce ne face să ne punem semne de întrebare asupra capacității sale de a duce o lucrare de asemenea anvergură.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy