A csíkszeredai tömbházak szigetelése, egy újabb választási trükk?

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Csíkszereda Városháza azzal büszkélkedett, hogy szerződést írt alá helyi cégekkel, megemlítve a Tectum Company Rt.-t három további lakótömb termikus rehabilitációjára a városban.

Korodi polgármester annak is örült, hogy a pályázatot helyi vállalkozók nyerték el, hiszen ez garancia arra, hogy a munkálatokat időben és kellő gondossággal végzik el.

Sajnos a helyi cégekkel való történet óta eltelt az idő, és úgy tűnik, hogy a munkát olyan cégeknek adták alvállalkozásba, amelyek nem igazán helyiek, de nem is ez lenne a fő probléma.

A fő probléma az, hogy a polgárok, akik e munkálatok kedvezményezettjei, többször fordultak hozzánk, hogy panaszkodjanak a munkálatok minőségére és a munkálatok által okozott problémákra, nem is beszélve a végrehajtási határidőkről, amelyek már régóta idejét múltak.

Valójában nem mehet minden jól, mert a Tectum cég, a munkálatokkal megbízott fő kivitelező cég a legutóbbi mérlegében alig 183 015 lejes nyereséget tudott felmutatni, ami elgondolkodtat bennünket azzal kapcsolatban, hogy képes-e egy ilyen nagyszabású projekt kivitelezésére.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy