Aproape o sută de locuri de muncă vacante la Spitalul Județean de Urgență din Miercurea-Ciuc

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Consiliul Județean Harghita a aprobat scoaterea la concurs la Spitalul Județean de Urgență din Miercurea-Ciuc, locuri de muncă vacante pentru medici, asistenți medicali, îngrijitori, în total 94 de posturi. „Consiliul Județean Harghita își dorește ca serviciile spitalului de urgență să fie extinse la nivel regional și să nu fie nevoie ca pacienții să se deplaseze în alte județe pentru servicii medicale. Acest lucru se poate realiza nu doar prin intermediul investițiilor, ci și prin sprijinirea angajării de personal corespunzător”, a spus președintele consiliului județean. Acesta a completat că dacă este să vorbim despre modalitățile prin care putem stopa fenomenul de emigrare al tinerilor și motivarea acestora în a se întoarce pe tărâmurile natale, este nevoie și de îmbunătățirea serviciilor comunitare. „La alegerea locului în care ne mutăm, un aspect important este reprezentat și de accesibilitatea anumitor servicii, iar domeniul sănătății are o pondere foarte mare în alegerile pe care le facem”.

Mai multe informații cu privire la locurile de muncă vacante și la condițiile care trebuie îndeplinite, puteți afla accesând http://judetulharghita.ro/consiliul-judetean-harghita/recrutare/posturi-vacante-la-institutii-subordonate.html.

Miercurea-Ciuc, 3 mai 2016

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy