Közel száz állás kerül meghirdetésre a Csíkszeredai megyei Sürgősségi Kórházban

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Orvosi, orvos- asszisztensi és kiszolgáló személyzeti állások meghirdetését hagyta jóvá Hargita Megye Tanácsa a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórház számára, összesen 94-et.

„Hargita Megye Tanácsa szeretné elérni, hogy a Csíkszeredai Megyei Sürgősségi Kórháznak regionális jellege legyen, és ezáltal minél kevesebb problémával kelljen más megyébe utazni. Ezt a folyamatot, a beruházásokon kívül, a megfelelő személyzet alkalmazásának támogatásával segítjük”, nyilatkozta a megyei tanács elnöke. Majd hozzátette, hogy amikor fiatalok itthon maradásáról vagy hazacsalogatásáról beszélünk, a közszolgáltatások színvonalának növelése megkerülhetetlen kérdés, mert a fiatalok hazatérése a közszolgáltatások javításával is elősegíthető. „A lakhely kiválasztásakor, költözéskor fontos szempont, hogy a különféle szolgáltatások mennyire elérhetők. Ebből a szempontból is az egészségügy egyike a legfontosabbaknak”, hangsúlyozta.

A meghirdetett állásokról, illetve a versenyvizsgára jelentkezés feltételeiről részletes információ található a http://hargitamegye.ro/hargita-megye-tanacsa/allashirdetesek/alintezmenyek-altal- meghirdetett állások.html honlapon.

Csíkszereda, 2016 május 3.

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy