Ascuns în podul şurii unui imobil nelocuit din Mădăraș, de frica sătenilor

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Foto cu caracter ilustrativ/Wikipedia

 

Tânăr prins de poliţişti în podul şurii unui imobil nelocuit, din comuna Mădăraş, unde s-a refugiat fiind urmărit de mai mulţi săteni şi de proprietarul unui magazin, în urma unui furt

Cel în cauză este bănuit că a ascuns bunurile sustrase din magazin în portbagajul unui autoturism, furat şi acela din curtea fermei la care lucra.

La data de 25 octombrie 2020, la ora 03:32, Poliția Municipiului Miercurea Ciuc a fost sesizată telefonic, prin intermediul S.N.U.A.U. 112, despre o „spargere” dată de autori necunoscuţi la un magazin din comuna Mădăraş.

Echipa operativă deplasată la fața locului a găsit un tânăr de 19 ani, bănuit de comiterea faptei, în vecinătatea magazinului respectiv, în podul şurii unui imobil nelocuit, unde se refugiase fiind urmărit de proprietarul magazinului şi de mai mulţi cetăţeni.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate până la acest moment rezultă că, tânărul ar fi sustras mai multe bunuri din magazin şi le-ar fi abandonat în portbagajul unui autoturism, sustras şi acesta din curtea fermei la care era angajat ca ziler.

Astfel, prejudiciile au fost recuperate integral şi restituite părţilor vătămate.

În cauză s-a întocmit dosar penal, iar faţă de cel în cauză a fost luată măsura reţinerii, acesta fiind introdus de poliţişti în Arestul I.P.J. Harghita.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy