Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Asociaţiile crescătorilor de bovine, ovine şi caprine din Harghita pot solicita finanțare nerambursabilă pentru cheltuieli

Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară de Dezvoltare Rurală a Consiliului Judeţean Harghita, oferă finanţare şi promovare asociaţiilor crescătorilor de bovine, ovine şi caprine legal înregistrate care îşi desfăşoară activitatea în domeniul agricol şi al dezvoltării rurale conform punctelor 8,9,10 din capitolul VIII. al Strategiei de Dezvoltare Rurală a Consiliului Judeţean Harghita pe perioada 2010-2020.

Solicitanţii pot fi asociaţiile crescătorilor de bovine, ovine şi caprine constituite conform legii, înregistrate în judeţul Harghita, ale căror sediu se află pe teritoriul consiliilor locale membre ale Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară de Dezvoltare Rurală a Consiliului Judeţean Harghita sau sunt de interes judeţean.

Tipuri de cheltuieli pentru care se acordă finanţare nerambursabilă:

  • finanţarea echipamentelor punctelor de colectare a laptelui  aflând în stadiul final (tancuri de răcire, aparatură pentru stabilirea calităţii laptelui, calculatoare, imprimante, programe pentru monitorizarea cotelor de lapte, mijloace de transport, etc.)

Suma pevăzută pe anul 2018 este de 48.120 lei

Finanţarea nerambursabilă acordată de Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară de Dezvoltare Rurală a Consiliului Judeţean Hargita nu poate fi mai mare decât 49 % din suma totală în proiect.

Documentaţia de solicitare a finanţării nerambursabile constând în Ghidul solicitantului şi Cererea de finanţare se pot procura la sediul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară de Dezvoltare Rurală a Consiliului Judeţean Harghita, Miercurea Ciuc, str. Piaţa Libertăţii, nr. 5, camera 244/B, telefon: 0740169850,e-mail: karikascsilla@judetulharghita.ro, sau se pot descărca de pe site-ul www.judetulharghita.ro.

Data limită de depunere a proiectelor este 14.12.2018, ora 12:00, la sediul asociaţiei, Miercurea Ciuc, str. Piaţa Libertăţii, nr.5, camera 244/B. Data limită de decontare a poriectelor este 30.03.2019.

dolinex


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *