Unde nu-i cap, vai de picioare! Un toplițean a confundat sania cu bicicleta

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Biciclist autoaccidentat, pe strada Eroilor din Topliţa, după ce a derapat pe zăpadă şi a intrat în coliziune cu un autoturism de tip taxi

Toată ziua prin zăpadă,

Vine lumea să o vadă,

Bicicleta e uşoară…

Dar cade, nu zboară!

sau

În prag de iarnă echipat

Cu şlapi, bermude şi-un halat

Uşor amesteci tricicleta

Cu sania şi bicicleta…

La data de 19.11.2018, în jurul orei 11:00, S.V. de 63 de ani, din municipiul Topliţa, în timp ce conducea o bicicletă pe strada Eroilor din localitate, pe un sector de drum la începutul căruia este instalat indicatorul „Accesul interzis”, pe fondul unui carosabil acoperit cu zăpadă și al faptului că niște câini lătrau în urma sa, a pierdut controlul şi a intrat în coliziune cu un autoturism de tip taxi, condus regulamentar de M.A. de 26 de ani, localnic.

Biciclistul s-a lovit de partea laterală stânga și de oglinda autoturismului, apoi a căzut pe asfalt, rănindu-se grav la piciorul stâng, fiind transportat la Spitalul Municipal Toplița pentru îngrijiri medicale.

În momentul producerii accidentului niciunul dintre cei implicaţi nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, situaţie în care cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Topliţa.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy