Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Astăzi se anunță a fi o zi fierbinte în Valea Uzului

Astăzi se anunță a fi o zi fierbinte în Valea Uzului!

Consiliul Județean Harghita și mai mulți primari maghiari țin cu tot dinadinsul să creeze tensiune și scandal. Țin cu tot dinadinsul să ne aducă înapoi în martie ’90, când românii și maghiarii se băteau între ei. Toate acestea, doar ca să le fie bine altora, să le facă jocurile altora. Așa doresc și acum mai marii județului Harghita, ca astăzi oamenii să se încaiere la Valea Uzului, la poarta cimitirului pe care l-au închis cu 3 lacăte.

Trăim vremuri în care unii care se pretind a fi moderni în gândire, nu dovedesc decât anacronism. Ceea ce se întâmplă la Valea Uzului dovedește încă o dată falimentul total al politicii UDMR, care și-a construit toată strategia politică pe scandal între români și maghiari. Iar modul în care accentuează acum conflictul pentru a-l acutiza este o dovadă foarte clară în acest sens.

Să inciți oamenii să meargă acolo pentru a-i împiedica pe români să facă o festivitate de cinstire a eroilor nu dovedește decât rea-voință, pentru că totul poate degenera într-un sens foarte urât. Imaginați-vă că unii ar putea înarmați cu sape, coase și altele asemenea. De reținut! Dacă va ieși urât, cineva trebuie să-și asume responsabilitatea.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *