Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Șeful CJ Harghita anunță formarea unui lanț uman la cimitirul din Valea Uzului: ”Să nu tulbure nimeni somnul de veci al eroilor noștri!”

La ședința instituției din data de 5 iunie, Borboly Csaba a cerut consiliului județean să se alăture protestului pașnic

La ședința Consiliului Județean care a avut loc în data de 5 iunie la Borzont, Consiliul Județean Harghita a adoptat o serie de hotărâri care au în vedere finanțarea mai multor investiții din zona Gheorgheni. Totodată, s-au dezbătut aspecte și despre situația cimitirului militar de la Valea Uzului, unde mâine va avea loc un protest pașnic la care Borboly Csaba a invitat și membri consiliului județean să se alăture.

 Borboly Csaba semnat acea scrisoare adresată primăriei din localitatea Dărmănești prin care solicită acesteia revocarea evenimentelor preconizate a avea loc la cimitirul din Valea Uzului în data de 6 iunie, cu ocazia Zilei eroilor și stoparea șirului de ilegalități. Cimitirul de la Valea Uzului se află pe teritoriul județului Harghita, astfel pentru evenimentele organizate aici nu poate emite autorizare o instituție din județul Bacău. Borboly Csaba a solicitat stoparea șirului de ilegalități și i-a invitat pe membri consiliului județean să se alăture protestului pașnic, care va avea loc mâine de la ora 16,00 la cimitirul de la Valea Uzului și care este intitulat Pentru odihna eroilor! La inițiativă s-au alăturat și reprezentanții consiliului județean din Covasna.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *