Atacatorul polițistului local din Odorheiu Secuiesc va fi cercetat în stare de libertate

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Judecătoria Odorheiu Secuiesc a respins propunerea de arestare preventivă şi a dispus faţă de cel în cauză măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Bărbatul de 37 de ani, din Odorheiu Secuiesc, reţinut de poliţişti pentru comiterea unor infracţiuni de lovire şi distrugere, va fi cercetat în stare de libertate.

La data de 21.01.2019, P.A. de 37 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, reţinut de poliţişti în ziua precedentă şi cercetat pentru comiterea infracțiunilor de lovirea sau alte violenţe şi distrugere, a fost prezentat Instanţei de Judecată, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, cu propunerea de arestare preventivă.

Reamintim că, faţă de cel în cauză, există date şi indicii că l-ar fi lovit în repetate rânduri pe concetăţeanul său G.R. de 20 de ani şi a lovit de mai multe ori cu un snowmobil şi autoturismul în care acesta se deplasa şi pe care l-a urmărit din zona turistică Mădăraş până în satul Sub Cetate din comuna Zetea.

În cauză, Judecătoria Odorheiu Secuiesc a respins propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc de luare a măsurii arestului preventiv a inculpatului P.A., ca neîntemeiată, dispunând luarea măsurii controlului judiciar faţă de acesta, pe o perioadă de 60 de zile.

În continuare poliţiştii, sub coordonarea procurorului de caz, desfăşoară activităţi de cercetare şi investigaţie în vederea stabilirii şi documentării întregii activităţi infracţionale a celui în cauză, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy