Un bărbat din Corund a dat iama în electrocasnicele unui consătean

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Un bărbat de 41 de ani, din comuna Corund, bănuit de sustragerea mai multor bunuri, din locuinţa unui consătean, a fost indentificat de polițiști și este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.

La data de 21.01.2019, în urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie, desfăşurate cu un deosebit profesionalism de poliţişti, a fost identificat T.L. de 41 de ani, din comuna Corund, bănuit de comiterea unui furt din locuinţă.

În fapt, la data de 18.01.2019, Postul de Poliţie Corund a fost sesizat de un localnic despre faptul că, în perioada 08.12.2018 – 18.01.2019, autori necunoscuţi au pătruns în locuinţa sa şi au sustras mai multe bunuri electrocasnice, cauzându-i un prejudiciu de aproximativ 320 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parţial de poliţişti de la cel în cauză, cunoscut cu multiple antecedente penale şi restituit părţii vătămate.

Cercetările sunt continuate în vederea recuperării integrale a prejudiciului, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, pentru care va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy