Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

(FOTO) Atenție! Carosabilul și pistele pentru biciclete nu sunt locuri de parcare pentru taxiuri

Poliția Locală a Municipiului Odorheiu Secuiesc transmite că a  primit numeroase sesizări cu privire la faptul că, mai ales în zona centrală a orașului, taxiurile nu staționează în locurile special desemnate,  ci ocupă carosabilul, pistele pentru biciclete, ocupă locurile de parcare și îngreunează circulația auto.
„Această problemă reapare periodic și deși colegii noștri depun eforturi pentru eradicarea ei, în ultimele zile am primit din nou mai multe fotografii și înregistrări video despre asemenea cazuri. Pentru rezolvarea situaţiei, polițiștii locali vor acorda o atenție sporită stațiilor de taximetre și vor sancționa contravenţional pe toți cei care nu utilizează în mod regulamentar aceste stații și îngreunează circulația autovehiculelor și a pietonilor.”, a precizat Poliția Locală a Municipiului Odorheiu Secuiesc.
Polițiștii locali atrag atenția asupra necesității utilizării parcărilor conform destinației acestora, astfel în timp ce taximetriștii folosesc stațiile taxi, ceilalți conducători auto trebuie să parcheze regulamentar fără să împiedice circulația rutieră.Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.