Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Atenţie, nu părăsiţi locul accidentului dacă acroşaţi o persoană, nici măcar atunci când aceasta nu are leziuni vizibile

Un conducător auto din comuna Lupeni este cercetat penal după ce o femeie, pe care a acroşat-o pe o trecere de pietoni la Odorheiu Secuiesc, deşi la prima vedere părea nevătămată, de fapt avea o fractură costală.

La data de 07.05.2019, în jurul orei 12:15, Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată despre faptul că, la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc s-a prezentat o localnică de 64 de ani, care susţine că a fost victima unui accident rutier.

În urma cercetărilor şi investigaţiilor efectuate poliţiştii au stabilit că, în jurul orei 09:35, un bărbat de 35 de ani, din comuna Lupeni, în timp ce conducea un autovehicul pe strada Bethlen Gabor din municipiul Odorheiu Secuiesc, în dreptul imobilului nr. 108 a acroşat femeia în cauză, aceasta fiind angajată regulamentar în traversare, pe trecerea de pietoni semnalizată prin marcaj şi indicatoare.

Imediat după accident victima nu părea să fi suferit leziuni corporale, însă ulterior aceasta a acuzat dureri şi s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale, situaţie în care s-a constatat că are o excoriaţie, o contuzie, dar şi o fractură costală.

Deşi aparatul etilotest a indicat 0,00 mg/L alcool pur în aerul expirat în cazul conducătorului auto, pe numele acestuia au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de părăsirea locului accidentului şi vătămare corporală din culpă, pentru care, la finalizarea cercetărilor, va fi propusă soluţie legală prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *