Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.
reclamatie

Sancţiuni de 15.000 de lei pentru un bărbat și doi tineri din Secuieni

Sancţiuni de 15.000 de lei aplicate de poliţişti pentru 3 transporturi de material lemnos efectuate, fără documente, de un bărbat de 37 de ani şi doi tineri de 18 ani, toţi trei din comuna Secuieni.

Trei ca brazii şi toţi trei,
Unul mai copt, doi tinerei,
Duceau lemne pentru foc,
Cu documente… deloc!

La data de 08.05.2019, în jurul orei 17:30, în cadrul unei acţiuni de prevenire şi combatere a delictelor silvice, desfăşurată pe raza comunei Secuieni, poliţiştii au identificat trei autovehicule încărcate cu lemn de foc de esenţă foioase, care se deplasau pe un drum de câmp, către localitatea Şoard, judeţul Mureş.

Conducătorii celor 3 vehicule, un bărbat de 37 de ani şi doi tineri de 18 ani, toţi din comuna Secuieni, nu deţineau niciun fel de documente de provenienţă şi transport pentru cei aproximativ 3 mc de lemn de foc transportat.

În aceste condiţii materialul lemnos a fost ridicat în vederea confiscării, iar cei în cauză au fost sancţionaţi contravenţional, conform prevenderilor Legii 171/2010, cu amendă de 5.000 de lei, fiecare.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *