Mare grijă unde vă lăsați bunurile. Se fură din saloanele spitalului

0

Articol disponibil în: Magyar Română

La data de 5.7.2016, în jurul orei 15:30, Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc a fost sesizată de personalul medical de la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc despre faptul că, dintr-un salon de la Secţia Chirurgie, persoane necunoscute au sustras mai multe bunuri.

La fața locului s-a deplasat imediat o echipă operativă care, în urma primelor verificări efectuate, a stabilit că autori necunoscuţi au intrat într-un salon din incinta Spitalului Municipal Odorheiu Secuiesc, de unde au sustras poșeta unei paciente de 21 de ani, din comuna Mărtiniș, în care aceasta avea actul de identitate și aproximativ 40 de lei, precum şi telefoanele mobile ale altor două paciente, una de 74 de ani, din localitatea Sânpaul, iar cealaltă de 54 de ani, din municipiul Odorheiu Secuiesc, toate internate în salonul respectiv.

În scurt timp, prin activităţile specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate, poliţiştii l-au identificat pe suspectul comiterii faptei, acesta fiind S.Z. de 46 de ani, din comuna Zetea, recidivist, de la care bunurile sustrase au fost ridicate şi restituite părţilor vătămate, prejudiciul de aproximativ 750 de lei fiind, astfel, recuperat integral.

Faţă de suspect a fost luată măsura reținerii pe 24 de ore, pentru comiterea infracţiunii de furt, urmând ca, la data de 6.7.2016, acesta să fie prezentat Parchetului de pe Lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc, cu propunerea de arestare preventivă.

Sursa: IPJ Harghita

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy