Lopnak a kórtermekből

0

Articol disponibil în: Magyar Română

2016 július 5- én délután fél négykor az udvarhelyi városi kórház személyzete értesítette a rendőrséget, hogy ismeretlen elkövető több beutalt pácienstől lopott a sebészeti osztály egyik kórtermében.

A helyszíni vizsgálatok során kiderült, hogy egy 21 éves, homoródszentmártoni páciensnek eltűnt a táskája a személyazonossági igazolvánnyal, további iratokkal és negyven lejjel, továbbá egy 74 éves homoródszentpáli és egy 54 éves székelyudvarhelyi betegnek a mobiltelefonját tulajdonították el. Mindhárman ugyanabban a kórteremben feküdtek.

A rendőrség azonosította a zetelaki 46 éves S.Z.- t, aki visszaeső bűnözőnek számít. A körülbelül 750 lej összértékű zsákmányt visszaszolgáltatták jogos tulajdonosaiknak.

A gyanúsítottat 24 órás őrizetbe vették lopásért, és szerdán a székelyudvarhelyi ügyészségen kell jelentkeznie, ahol előzetes letartóztatásba helyezéséről döntenek.

Információs és Közszolgálati Iroda

E-mail címed nem kerül nyilvánosságra.

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy