Au prezentat la control permise din Marea Britanie și Ungaria, dar s-au ales cu dosare penale

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Doi conducători auto, depistaţi de poliţişti la Frumoasa şi Cozmeni, au prezentat pentru control permise de conducere eliberate în Marea Britanie şi Ungaria, însă nu figurau în baza de date ca fiind posesori de permis de conducere

La data de 05.02.2019, în jurul orei 14:15, K.I. de 41 de ani, din comuna Frumoasa, a fost depistat de poliţişti în timp ce conducea un autoturism pe D.N. 12/A, pe raza localităţii sale de domiciliu, având asupra sa un permis de conducere provizoriu eliberat de autorităţile din Marea Britanie.

În seara aceleiaşi zile, în jurul orei 21:30, poliţiştii l-au identificat pe G.P. de 35 de ani, din comuna Cozmeni, în timp ce conducea un autoturism pe D.N.E. 578, pe raza localităţii sale de domiciliu, iar la control a prezentat un permis de conducere eliberat de autoritățile din Ungaria.

Prin verificările efectuate în bazele de date, în ambele situaţii, poliţiştii au constatat că persoanele în cauză nu figurează ca fiind posesori de permis de conducere, astfel încât pe numele acestora au fost întocmite acte premergătoare urmăririi penale, sub aspectul comiterii infracţiunii de „conducere fără permis” pentru care, la finalizarea cercetărilor, vor fi propuse soluţii legale prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy