Autorul unui furt de circa 6.000 de lei din incinta unui bar, reținut de polițiștii harghiteni

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În urma unor activităţi specifice de cercetare şi investigaţie desfăşurate la sfârşitul săptămânii în cauzele penale aflate în lucru cu autori necunoscuţi, poliţiştii harghiteni au identificat un bărbat de 33 de ani, din municipiul Miercurea Ciuc, bănuit de săvârşirea unei infracţiuni de furt calificat.

„Din datele şi indiciile obţinute în anchetă până la acest moment rezultă că, în seara de 06 ianuarie a.c., în jurul orei 21:45, în timp ce angajata unui bar din municipiul Miercurea Ciuc se afla la punctul sanitar, cel în cauză ar fi pătruns în incinta unităţii economice de unde, prin folosirea unei chei găsite la faţa locului, ar fi deschis un seif şi ar fi sustras 5.965 de lei, după care a părăsit localul.”, a transmis IPJ Harghita.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti pe o perioadă de 24 de ore, iar Judecătoria Miercurea Ciuc a admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc privind arestarea preventivă a acestuia, pe o perioadă de 30 de zile.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy