Odorheiu Secuiesc: Consumul de alcool, cauza unui accident rutier soldat cu pagube materiale

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În zorii zilei de 30 ianuarie 2021, Poliţia Municipiului Odorheiu Secuiesc s-a sesizat cu privire la faptul că, pe strada Bethlen Gabor a avut loc un accident rutier, din care au rezultat pagube materiale.

„În urma primelor cercetări poliţiştii au stabilit că, în noaptea de 29/30 ianuarie a.c., la câteva minute după ora 01:00, un localnic de 50 de ani ar fi condus autoturismul implicat în accident, apoi a plecat la domiciliu.

În cursul aceleiași zile, în jurul orei 10:10, cel în cauză a fost depistat de poliţişti, iar ulterior a fost supus testării cu aparatul etilotest, care a indicat 0,08 mg/l alcool pur în aerul expirat.

De asemenea, bărbatul a fost testat şi cu analizorul de droguri, care a indicat că se recomandă analize de laborator, sens în care acesta a fost condus la Spitalul Municipal Odorheiu Secuiesc, pentru recoltarea de probe biologice.”, transmite IPJ Harghita.

În cauză s-a întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere sub influenţa unor substanțe psihoactive.

 

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy