Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bălan: Anunț cu privire la situația gropilor de pe strada 1 Decembrie

Primăria Bălan anunță că după anotimpul rece, se confruntă și în acest an cu apariția gropilor pe drumul principal al orașului, lucru care este extrem de neplăcut pentru toți participanții la trafic.

Sursa foto: Bălan Harghita

Am discutat cu cei de la Consiliul Județean Harghita și vrem să urgentăm cât mai mult intervenția privind repararea acestui drum. Din păcate, întrucât bugetul central a fost blocat la București în toată această perioadă, nu s-au putut realiza contractele privind repararea drumurilor. Preconizăm însă că în curând se va debloca situația, urmând ca într-o perioadă de maximum 2 luni, să realizăm lucrările necesare. Ne cerem scuze tuturor locuitorilor, dar am considerat că este important să vă spunem motivul pentru care încă nu putem interveni pentru reparații. Ca o veste îmbucurătoare, având în vedere că pe termen mediu simpla reparație a drumului nu va fi de ajuns și odată cu finalizarea lucrărilor privind sistemul de apă și canalizare, avem promisiuni că întregul drum va fi îmbunătățit cu un nou strat de asfalt, declară primarul Gheorghe Iojiban.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.