Polițiștii harghiteni au sancționat activitățile de contrabandă

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Polițiștii harghiteni au realizat, în data de 14.03.2019, o acțiune de combatere a activităților de contrabandă cu produse accizate.

La activităţile specifice, care au constat în 49 controale efectuate la agenți economici, au participat 26 de poliţişti din care 21 de investigare a criminalității economice, 3 polițiști rutieri și 2 de ordine publică.

În urma aspectelor constatate, a fost întocmit un dosar de cercetare penală, pentru săvârșirea infracțiunii de contrabandă. Au fost aplicate 41 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 136.100 lei. Deasemenea, au fost confiscate 4 tone de porumb, în valoare de 2000 lei, 48 litri băuturi spirtoase în valoare de 1280 lei, 560 țigarete, produse cosmetice în valoare de peste 1000 lei, încălțăminte în valoare de 700 lei precum și suma de 650 lei, nefiscalizată în casa de marcat.

Acțiunea se înscrie în cadrul demersurilor întreprinse la nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Harghita, de protejare a populației împotriva activităților de comerț ilicit.

  • IPJ Harghita
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy