Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Balul Jandarmilor la Gheorgheni

La inițiativa comandantului Centrului, colonel Popescu Vasile-Leontin, în data de 5 aprilie, a avut loc Balul Jandarmilor din Centrul de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni.

Prin această activitate deosebită, comandantul centrului a urmărit să transmită personalului spiritul tradiției armei, respectul pentru această instituție importantă a statului Jandarmeria Română și recunoștința pentru înaintași. De asemenea, prin această activitate a urmărit întărirea spiritului de coeziune, cunoașterea personalului și socializarea pentru conștientizarea importanței majore a relațiilor interumane armonioase și colegiale din centru.

„Nu zidurile fac o școală, ci spiritul care domnește în ea”

La sosirea participanților, doamnele au fost întâmpinate de către comandantul centrului cu respect și apreciere și cu un trandafir.

”Prin invitația la bal și prin acest gest, noi jandarmii, am dorit să ne manifestăm recunoștința și mulțumirea față de partenerele noastre de viață, care ne susțin și ne înțeleg misiunea onorabilă pe care o avem în cadrul Jandarmeriei Române. De asemenea, având în vedere că în colectivul nostru lucrează și jandarmerițe, am transmis mulțumirile noastre și partenerilor de viață ale acestora.

Știm că munca de jandarm pe lângă satisfacții și împliniri, implică și sacrificii și privațiuni și de aceea ne dorim să fim înțeleși de partenerii alături de care conviețuim. Bineînțeles că și noi ne susținem și ne înțelegem partenerii de viață în ceea ce fac și își propun, pentru că așa este firesc și echitabil.
În viziunea colonelului Popescu Vasile-Leontin, cel mai important factor în cadrul unei instituții este cel uman, urmat de cel financiar, logistic, etc..

Dacă relațiile interumane-colegiale sunt bune și foarte bune, cu siguranță și misiunile și obiectivele instituției se pot îndeplini cu maximă eficiență și responsabilitate, relații care trebuie să fie bazate pe atitudine optimistă, comunicare eficientă, libertate de exprimare, respect, loialitate, onestitate, susținere, acceptare, înțelegere, spirit de echipă, creativitate, întrajutorare, deschidere spre nou și nu în ultimul rând, exemplu personal.

Se spune că: Omul sfințește locul.

Noi, jandarmii suntem dedicați acestei arme de elită din cadrul sistemului de ordine și siguranță publică, suntem puternici, responsabili și de aceea ne îndeplinim misiunile cu profesionalism, competență și dăruire.

Așa să ne ajute Dumnezeu!” – Comandantul Centrului de Perfecţionare a Pregătirii Cadrelor Jandarmi Gheorgheni, colonel Popescu Vasile-Leontin.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.