Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat din Atid, prins fără permis la volanul unei mașini neînmatriculate

Un bărbat, de 29 ani, din comuna Atid, sat Firtănuș, este cercetat penal fiindcă ar fi condus un autovehicul neînmatriculat, fără a poseda permis de conducere.

În data de 03.04.2019, ora 10.45, un echipaj de poliție a depistat, pe DJ 136 A, un autoturism care nu avea montate plăcuțe de înmatriculare, care se afla în deplasare în direcția Atid- Crișeni. Întrucât persoana care conducea autoturismul nu a oprit la semnalele polițiștilor, s-a procedat la urmărirea acestuia. Autovehiculul a fost găsit abandonat în apropierea localității Crișeni iar în urma cercetărilor efectuate de polițiști, persoana aflată la volan a fost identificată și depistată. Astfel în urma verificărilor efectuate, s-a constatat că autoturismul în cauză nu era înmatriculat iar persoana care conducea vehiculul, un bărbat, de 29 ani, din Atid, sat Firtănuș, nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

A fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul fără permis și punerea în circulație sau conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Odorheiu Secuiesc.

  • IPJ HarghitaLasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.