Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat din Bălan, dosar penal pentru furt. A sustras un telefon mobil

Duminică, 8 august, ora 22:30, un tânăr de 19 ani, din Bălan a sesizat, prin SNUAU 112, faptul că i-ar fi fost sustras un telefon mobil aflat pe o masă, în interiorul unui garaj situat în apropierea imobilului de domiciliu. La fața locului s-a deplasat o echipă de polițiști care a constatat că aspectele sesizate se confirmă.

„În acest context, au fost efectuate cercetări în urma cărora a fost identificat și depistat autorul faptei, acesta fiind un bărbat de 31 ani, cu domiciliul în localitatea Bălan. Bunul sustras a fost recuperat și restituit părții vătămate.”, a informat IPJ Harghita.

Potrivit IPJ Harghita, a fost întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunii de furt calificat, urmând ca, după finalizarea cercetărilor, acesta să fie înaintat, spre competentă soluționare, către Parchetul de pe lângă Judecătoria Miercurea Ciuc.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.