Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii pe acest site se considera acceptarea politicii de confidentialitate si protectia datelor. Click aici pentru detalii.

Bărbat din Frumoasa, condamnat la închisoare pentru infracțiuni rutiere

Marți, 7 decembrie 2021, la nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Harghita a fost organizată o acţiune operativă, în vederea punerii în executare a unui mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Judecătoria Miercurea Ciuc pe numele unui bărbat de 63 de ani, din comuna Frumoasa.

„În acest sens a fost alcătuită o echipă operativă, formată din poliţişti ai mai multor structuri de investigaţii criminale, care au efectuat activităţi specifice de căutare a persoanei condamnate.
În urma acestor activităţi bărbatul respectiv, condamnat la pedeapsa de 1 an, 5 luni şi 10 zile de închisoare, pentru infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere, a fost depistat în municipiul reşedinţă de judeţ.”, a informat IPJ Harghita.

Bărbatul a fost escortat de poliţişti la Penitenciarul Miercurea Ciuc, unde a fost depus în vederea începerii executării pedepsei.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.