Bărbat din Miercurea Ciuc, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie, identificat de polițiști

0

Articol disponibil în: Magyar Română

Miercuri, 14 iunie 2023, în jurul orei 11:50 polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Miercurea Ciuc au fost sesizați, prin intermediul numărului unic de urgență 112, de către o femeie de 34 de ani, din județul Bacău, că un bărbat ar fi deposedat-o de o poșetă.

„Din primele cercetări efectuate de polițiști, precum și din declarația persoanei vătămate,  a rezultat faptul că în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Miercurea- iuc aceasta a fost abordată de un bărbat, care i-a smuls o geantă/poșetă în care se aflau mai multe bunuri personale.
În aceeași zi, oamenii legii au identificat un bărbat de 55 de ani, din Miercurea-Ciuc, bănuit că ar fi autorul faptei și față de care urmează a se lua măsura reținerii pentru 24 de ore.
Bunurile sustrase au fost recuperate în totalitate și predate femeii pe bază de proces verbal.”, a informat IPJ Harghita.

Potrvit sursei citate, cercetările sunt continuate, sub coordonarea procurorului, în cadrul unui dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie.

Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy