Harghita Hill Climb Challange, în acest weekend

0

Articol disponibil în: Magyar Română

În acest weekend se organizează cursa de viteză în coastă Harghita Hill Climb Challenge,  în Miercurea Ciuc și în Harghita-Băi. La cursa spectaculoasă vor participa, pe lângă piloți din România,  și invitați internaționali. Vor prezenți și patru piloți din județul Harghita.

Caracterul family-friendly al cursei va fi întărit în acest an cu o serie de programe și servicii, va fi disponibil și un autobuz pentru suporteri. Drumul județean spre Harghita-Băi va fi închis pe durata curselor.

Weekendul care urmează ca fi cel al vuietelor de motoare: Harghita Hill Climb Challenge, care a crescut la un eveniment de trei zile în acest an, va avea loc pentru a treia oară, în  organizarea ACS AT Motorsport SE și în parteneriat cu Primăria Miercurea Ciuc. Evenimentul este a doua cursă din cadrul ediției din acest an a campionatului național.

„Traseul cursei este senzațional și suntem recunoscători pentru munca depusă de organizatori. Piloții care au încercat această cursă, s-au întors, iar întărirea caracterului family-friendly este, de asemenea, lăudabilă: va fi un weekend extraordinar atât pentru fani, cât și pentru cei care își caută distracție pentru familia”,  a declarat primarul Korodi Attila la conferința de presă de astăzi.

Weekend-ul cursei a fost prezentat în detaliu de László Róbert, directorul organizatoric. Vineri, în Piața Libertății a orașului, va avea loc verificarea tehnică spectaculoasă a mașinilor, iar de la ora 19:00 vor fi prezentați piloții.

Sâmbătă, antrenamentele și cursele vor avea loc de la 9:00 la 13:00 și de la 15:00 la 19:00, iar duminică evenimentele vor continua de la 9:00 la 11:30 și de la 13:30 la 17:30. În consecință, drumul județean 138A va fi închis sâmbătă de la 8:30 la 13:00 și de la 14:30 la 19:00 și duminică de la 8:30 la 11:30 și de la 13:00 la 17.30.

Piloții locali care pot fi încurajați sunt Szabó Botond, Fazakas Erik Zsolt, Popovici Loránd și Jakab Attila. Autobuzul Fan Bus va fi disponibil în acest an pentru fani: acesta vă va duce la zonele dedicate suporterilor Pasul Tolvajos Harghita-Băi. Acolo vor exista diverse opțiuni de divertisment pentru copii și adulți, de la simulatoare profesionale de raliu la elemente de joc.

Premierea începe duminică, la ora 18:30, în Piața Libertății, iar cel mai rapid pilot va câștiga titlul de King of the Hill și 500 de euro. Cel mai rapid junior va câștiga Ritner Béla Junior Flat Out Trophy, în timp ce pilotul cu cel mai bun rezultat într-o mașină veche va primi noul premiu – Dietrich Árpád Fastest History Trophy. Un premiu special va fi acordat, de asemenea, celui mai bun pilot de sex feminin.

Programul detaliat cu orarul Fun Bus și alte informații importante pot fi găsite la https://harghitachallenge.com/.

  • informații furnizate de Biroul de presă al Primăriei municipiului Miercurea Ciuc
Spune ce crezi

Adresa de email nu va fi publicata

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More

Privacy & Cookies Policy